Rock Solid

Welkom bij Rock Solid, dé sportschool voor vrouwen in Arnhem en omgeving! Bij ons draait alles om jou en jouw persoonlijke fitnessdoelen. Wij bieden een veilige, ondersteunende en motiverende omgeving waarin je kunt werken aan jouw happy-, healthy- and fitlifestyle. Of je nu wilt afvallen, je conditie wilt verbeteren, sterker, strakker wilt worden of gewoon actiever wilt zijn, wij helpen je graag!

 

Rock Solid is speciaal ontworpen met jou in gedachten. We hebben een breed scala aan fitnessapparatuur en faciliteiten waarmee je op een effectieve en plezierige manier kan trainen.
Of je nu graag cardio doet, krachttraining beoefent en of voedingsadvies wenst; bij Rock Solid vind je alles wat je nodig hebt.

Kleinschalige sportschool voor vrouwen, door vrouwen

Rock Solid is gelegen op het industrieterrein in Arnhem en is voorzien van gratis parkeergelegenheid recht voor de deur. Omdat de sportschool zich op de eerste verdieping bevindt, biedt deze een uiterst privé fitnessruimte en ervaring.
Bij Rock Solid zijn wij door vrouwen, voor vrouwen; zowel de medewerkers als de fitness-gangers zijn uitsluitend dames. We bevorderen een positieve en motiverende sfeer onder iedereen, waarmee we het veilige gevoel waarborgen. Je kan bij ons dus met een gerust gevoel terecht!

Supervised Training

Supervised Training bij Rock Solid biedt talloze voordelen voor zowel beginnende als ervaren sporters. Bij ons staat jouw veiligheid, correcte uitvoering van oefeningen en het behalen van jouw fitnessdoelen centraal. We geloven in de kracht van persoonlijke begeleiding! Het trainen onder begeleiding houdt in dat we een persoonlijk plan opstellen dat afgestemd wordt op jouw persoonlijke situatie en trainingsdoelen. Om de 6 weken ontvang je een nieuw trainingschema. Op deze manier wordt jouw traject en progressie vastgelegd en besproken. Tevens voorzien we jou van passend advies. We geven je instructies bij het gebruik van de fitnessapparatuur en uitleg over de juiste houding en techniek bij de oefeningen, om zo je trainingstraject gaande weg te optimaliseren.

 

Last but not least..

 

  • Je leert veilig en verantwoord trainen 

  • Je wordt gemotiveerd

  • Je wordt uitgedaagd

  • Je werkt aan je mindset

  • Je werkt aan je lifestyle

  • Je leert discipline opbouwen


Tot slot, bij Rock Solid geloven we dat Supervised Training een sleutelrol speelt bij het behalen van langdurig succes op het gebied van fitness en gezondheid. 
Wij verwelkomen jou graag in onze women's gym! Je kan direct een proeftraining inplannen of contact met ons opnemen. Iemand meenemen naar een proeftraining?
Zeker mogelijk! Neem gerust een familielid of kennis mee naar de proeftraining. We zien jullie graag tegenmoet!